Benefit-brunch in de Chevremontse parochie

Nu de Vasten weer is aangebroken, worden in talrijke parochies van het dekenaat Kerkrade acties ondernomen voor een vastgesteld doel.

De Vastenactie is dit jaar bestemd voor de aanleg en inrichting van een agro-ecologische modelboerdij in Mombassa in Kenia.

Het geheel zal worden begeleid door pater Peter Ndegwa, een goede bekende van de uit Eijgelshoven afkomstige Mgr. Bert van Megen.

 

BRUNCH

Om enigszins een bijdrage te kunnen leveren aan boven gesteld doel, organiseert de parochie St. Petrus – Maria Tenhemelopneming aan de Nassaustraat te Chevremont, een Benefit-Brunch.

Op zondag 26 maart, zal er, na de Eucharistieviering van 11.00 uur, in het parochiezaaltje aan de Nassaustraat rond 12.00 uur deze gezellige benefit-brunch plaats vinden, waarvan de opbrengst dus bestemd is voor bovengenoemd doel.

De dames van o.a. de parochiële koffiegroep zullen zorgdragen voor een perfecte brunch die zal bestaan uit o.a. soep, diverse belegde broodjes, koffie, thee, jus d’orange en zelfs al een gekleurd paasei. Als toetje kunt u kiezen uit diverse stukken vla’s. 

Wilt u aan dit uniek gebeuren deelnemen? Voor slechts € 12.50 per persoon kan dat. Kaarten zijn, alleen tegen contante betaling , verkrijgbaar op de zondagen vooraf aan 26 maart, na de mis van 11.00 uur in de koffieruimte van de parochiekerk aan de Nassaustraat. Ook kunt u kaarten kopen in de kerken van Kerkrade-Centrum en de Holz, steeds na de vieringen.

 

 

Geplaatst in nieuws.