Activiteiten Vredeskapel – september

ZINGEND BIDDEN VOOR VREDE
Elke vrijdag van 16.30 tot 17.00u. Vanaf 1 september zullen we weer terug gaan naar de oorspronkelijke tijd, waardoor de kapel van 15u -17u open kan blijven en ook het Allerheiligste is uitgesteld. Voor het 5e seizoen willen we verdergaan met het SAMEN bidden en zingen m.b.v. teksten, meditaties en voorbeden voor de VREDE, welke zo hard nodig is, in de wereld, om ons heen, in onszelf.

Iedereen is welkom.

INLOOPOCHTENDEN
Op deze ochtenden kunt u terecht voor een kopje koffie/thee met wat lekkers en naar behoefte een (geestelijk) gesprek of informatie.Op woensdagochtend 13 en 20 september van 11.00 tot 13.00u.
Van harte welkom.

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK
Op dinsdagavond 12 september van 18.30-20.00u. Graag willen we de kapel schoonhouden middels deze 2- maandelijkse activiteit. Nieuwe vrijwilligers die een handje mee willen helpen zijn altijd van harte welkom.

UITSTAPJE NAAR BERENSBERG
Bezoek St. Matthias Kerk met korte rondleiding. Daarna korte wandeling en pic-nic (zelf lunch-pakket meenemen) en uitwisseling. Voor koffie/thee wordt gezorgd.  Zaterdag 23 september. Vertrek 10.00u. vanaf de Vredeskapel. We zijn om 15.00u. weer terug. Opgave bij Zr. Marie-Liesse of via
spiritualiteitml@gmail.com Vrijwillige bijdrage.

Geplaatst in nieuws.